To Paris, with all my love 🎀

Fericirea se sprijină pe trei piloni: familia, sănătatea și armonia în suflet.

Am călătorit mult datorită handbalului dar niciodată n-am privit locurile în care am fost cu ochi de turist.

Nici anul asta nu am avut concediu, m-am întors duminica de la Campionatul European si luni am început pregătirea cu echipa de club. Băieții au rezistat eroic singurei o luna și jumatate, așa ca am hotărât împreună ca meritam un weekend de vis pentru a ne încărca bateriile. După cele doua zile petrecute în parcurile de distracție de la Disneyland, despre care am scris aici, am făcut 30.000 de pași pe străzile minunate ale Parisului.

Aveam niște așteptări imense de la orașul iubirii și al luminii. Al treilea cel mai vizitat oras din lume, dupa Londra și Bangkok. Și nu m-a dezamăgit deloc!

De cum am ieșit de la metrou, am simțit aerul ala despre care toată lumea vorbește. Ne-am cazat la un hotel tipic franțuzesc, pe o strada îngustă cu cafenele mici și vedere la Tour Eiffel. De vis.

„Îmi petrec viața pe străzile orașelor pe care le vizitez. Nu un muzeu te face să înțelegi un oraș, ci mersul pe străzile lui” Woody Allen

După ce ne-am cazat, am luat-o la pas spre Champs-Élysées, cel mai faimos bulevard din lume, fără a avea un plan. Singura vizita planificata a fost cea la Turnul Eiffel, pentru care am cumpărat bilete cu o luna înainte.

Am poposit la o terasa cu vedere la Turn. Atmosfera era relaxata și rafinata.

Turnul Eiffel, simbolul Franței, este o construcție faimoasă pe schelet de oțel ce măsoară 324 m înălțime. Te copleseste pur si simplu.

Noi am urcat la 21.30 și astfel am avut partea de minunata priveliște atât ziua cât si seara cand s-au aprins luminile in tot orasul. 

Parisul reprezintă o destinaţie unică şi de neuitat. Ne-a încântat privirile și sufletele. ❤️

Sunt foarte mândră de cum am reușit sa planific singura toată vacanta asta, și “lucrez” deja la următoarea. 🥳

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *