Prima deplasare

Asta e chestia faina la internet, orice postezi rămâne amintire scrisă pe care o poți revedea mereu. Cel mai bun exemplu e categoria “amintiri” de pe Facebook. Claudel o să o urască când ajunge adolescent la câte materiale are cu el. Dar pe mine mă nostalgizează și emoționează și acum, d-apoi când o sa fiu bătrână și îmi mai și pierd din amintiri…

Așa ca articolul ăsta e mărturie de la un eveniment important în cariera sportivă a micuțelor noastre, prima deplasare cu dormit peste noapte.

După o calificare neașteptata, dar dorită în grupa valoare, pentru că vrem să ne măsurăm forțele cu cei mai buni, am fost repartizați intr-o serie cu echipe din Timișoara și împrejurimi, și Drobeta Turnu Severin. Spun neașteptata pentru că fetele se antrenează împreună doar din luna septembrie a anului trecut, adică de 6 luni de zile.

Am plecat miercuri din Bistrița, și după o deplasare de 10 ore, am fost mulțumite de reușitele noastre din jocul de a doua zi.

Uitasem cum e sa antrenezi copii atât de mici de varsta, ca nu e doar despre handbal, ca de fapt contribui și la formarea lor ca oameni. M-am distrat teribil când după micul dejun m-am trezit cu fetele în camera mea, să ….. povestim. 😂

De la Drobeta am plecat direct spre Timișoara, unde urma a doua zi să jucăm o nouă partidă.

A fost o seara mai liniștită, că se acumulase un pic de oboseală, așa ca n-am mai fost nevoită să bântui pe la ușile lor. In plus, aveau și promise niște broscuțe dacă nu respecta ora stingerii. 🐸

Jocul de vineri a fost tocmai la ora 15.00, iar vremea a fost perfecta pentru o vizită în centrul Timișoarei. Și o ședința foto.

Mă mândresc cu faptul că fetele mele provin din familii cu credință în Dumnezeu așa ca nu puteam rata minunata catedrala din centrul Timișoarei.


3 zile, 1100 de km, 2 nopți de cazare. N-a plâns nimeni după mami, au scăpat de broscuțe, am vizitat 2 orașe foarte frumoase și am luat și cateva puncte de la echipele gazde. Declaram prima deplasare o mare reușită!

Voi ce amintiți aveți din primele voastre deplasări, din primul cantonament?

Comments

  1. https://israelnightclub.com/

    I would like to thank you for the efforts youve put in writing this site. I am hoping to check out the same high-grade content by you later on as well. In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my own site now 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *