La mulți ani mie!

În fiecare 13 mai, al fiecărui an, la ora 11.00, mă sună mama. Anul asta a zis chiar și ea ca au trecut cam mulți ani de când face asta ( *feeling old). 😳

Viața mea la 34 de ani arată diferit de cum mi-o imaginam la 16. Nu e mai rea sau mai bună. E doar altfel. N-aș putea să zic, că atunci nu știam ce vreau, pentru că am fost un copil atât de îndrăgostit de handbal, încât am știut de la 10 ani care o sa fie drumul meu.

Cum am sărbătorit 13 mai 2022

Îmi propusesem să am în sfârșit o zi în care pur și simplu să nu fac nimic, probabil din cauza perioadei foarte agitate și încărcate pe care am avut-o. Sau din cauza vârstei! ( observati ca folosesc tot mai des scuza asta 😂)

Mi-am comandat un șezlong, cu gândul că o să fac plaja toată ziua, dar și o masa mare pentru grădină, în cazul în care primesc vizite surpriză. Adevărul e că am crescut intr-o familie în care nu pierdeam nici o ocazie să sărbătorim.

Ca orice om la varsta mea, am adormit înainte de 12 noaptea, dar m-a trezit Maria. Habar n-am ce am făcut atât de bine în viața mea să o merit, dar mă bucur în fiecare zi de bunătatea și energia ei pozitivă.

După ce am terminat cu antrenamentele, am ajuns acasă și m-am întins la soare. Pentru 5 minute. Fetele mele mici sunt mereu puse pe surprize ( și pe petrecere), așa ca nu puteau rata ocazia să mă emoționeze.

Vineri am petrecut cu fetele mici, sâmbătă cu cele mari iar duminică cu prietenii. Și m-am bucurat de fiecare mesaj sincer primit. Vă mulțumesc vouă, tuturor celor care v-ați gândit la mine.

P.S: am devenit experți în prăjit grătare 🥩🍗Secretul e focul continuu. 🔥😎

Ce îmi doresc de ziua mea, la 34 de ani

Au trecut mai bine de 2 ani de la dezamăgirea trăită la Tîrgu Mureș, dezamăgire cauzată nu de oamenii politici care au distrus cel mai frumos și sincer proiect pe care l-au avut vreodată, ci de copiii pe care i-am legat la șireturi și cărora le-am modificat cursul vieții. Oameni cărora le-am dedicat cea mai importantă parte a vieții mele și pentru care nu m-am dat înlături de la nici un sacrificiu. Iubirea ne expune sufletele și ne face vulnerabili.

În sfârșit realizez că lucrurile astea spun de fapt mai multe despre mine, decât despre ei. Astăzi sunt al naibii de mândră de mine ca nu am renunțat sa cred în oameni și nu am renunțat sa iubesc. Trăirile mele sa fie lecție pentru voi toți că Dumnezeu ne ia ceva, pentru a ne da înzecit înapoi.

Anul ăsta am primit tot ce mi-am dorit și infinit mai mult. Viața a fost generoasă cu mine: sunt sănătoasă, iubită și fericită. Cele mai multe urări de la cei apropiați au fost sa nu mă schimbe nimeni și nimic. Înseamnă enorm pentru mine. Îmi doresc să rămân sănătoasă și pasionată de ceea ce fac și să mă bucur de orice are Dumnezeu pregătit pentru mine.

„Ziua mea” a ținut de fapt 3 zile și 3 nopți, ca în povesti. Și când vă tot ziceam că eu de fapt sunt o prințesă ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *