Spirit de luptă și mentalitate de învingătoare

Știi genul ăla de jucătoare care nu renunță niciodată să lupte și se bucura pentru fiecare reușită?

Sigur ți-a venit acum o imagine în minte. Mie astea.

Maria Țanc mi-a oferit mingea ei din acest sezon să o dau cadou uneia dintre fetele mici. Și pentru că sunt vreo 21, am zis sa facem un concurs pentru a stabili corect cine merită mingea. Așa ca uite-ne astăzi în sala, cu niște corzi la îndemână. Am stabilit că ultima care se oprește din sărit, primește mingea. Când am ajung la 30 de minute fără întrerupere, am sunat-o pe Maria să pluseze cu ceva, ca e o competiție foarte serioasă. Asta e fain când ai jucătoare model, găsești mai ușor metode de motivare a copiilor în era internetului și a telefoanelor mobile.

5 fete au rămas în finală și au sărit 44 de minute incontinuu, doar norocul stabilind câștigătoarea. Le-am zis că mă duc cu ele și la război și nu mi-e frică. Nu cred că s-au prins astăzi ce vreau să spun, dar o vor face peste câțiva ani. Larisa, Ariana, Raluca, Anca și câștigătoarea Ana mi-au demonstrat astăzi ca poți să ai spirit de luptă și mentalitate de învingătoare la orice vârstă.

Voi prin ce metode reușiți să identificati copiii care vor face cu siguranță performantă în sportul pe care și l-au ales?

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *