Prima Petrecere a Sofiei

17 iunie 2023

Cum mi-a venit ideea unui botez traditional?

Am iubit intotdeauna costumele populare, chiar daca, pe vreme cand locuiam in Bucuresti sau Targu Mures nu stiam atat de multe despre portul popular. Nefiind orase in care sa fie foarte la moda. 

Ei bine, de cand m-am mutat la Bistrita, lucrurile s-au schimbat. Acum 2 ani, in decembrie, de ziua Romaniei, am organizat o sedinta foto cu grupa de junioare pe care o antrenam. Unele dintre fete aveau costume vechi de zeci de ani, purtate de bunicile si strabunicile lor. 

Mi-am cumparat si eu unul de la un producator local. Nu o sa uit niciodata cat de speciala m-a facut sa ma simt prima data cand l-am imbracat. 

Asa ca mi-am dorit sa redau starea aia de bine tuturor invitatilor Sofiei, fie ei din Muntenia, Moldova, Banat sau Ardeal.

Va multumesc ca ati respectat codul vestimentar si am transformat aceasta petrecere intr-una atat de deosebita 🫶🏼

Cum am gândit decorul?

A zis Nasa Bogătașa sa va spun ca ea l-a gândit și aranjat (ceea ce e și adevărat). Eram ușor stresate cu gândul la cum vom putea transforma locația, aceasta fiind un SportBar, în ceva tradițional.

Am început cu baloții împrumutați de la una din fetele mele de la handbal, Teo ( și pe care i-am dus înapoi, ne-a spus ca hrănește o vaca 2 săptămâni cu ei). Photocornerul creat cu ei a fost un adevărat succes, iar terasa restaurantului a arat minunat. Niște butoaie, floarea soarelui, bujori, grâu și totul începea sa arate cum ne doream.

Muzica

Cu muzica am avut cateva emoții. Cu câteva zile înainte de eveniment am aflat ca trupa respectivă a plecat în concediu. Dar pentru ca ce e sortit sa se întâmple, se întâmplă, am găsit-o libera pe Nicoleta Sortus. Clipurile de mai jos cred ca nu mai lasă loc de comentarii despre cum a fost atmosfera.

Va mulțumim din suflet, tuturor, ca ați fost alături de noi. Ne vedem la următoare petrecere, Save the date, 24 februarie 🫶🏼🥰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *