Ultimul turneu ca junioare ❤️

Turneul desfășurat la București săptămâna trecută a avut o însemnătate aparte pentru 3 dintre fetele noastre. Mihaela Dumitru, Riana Feldrihan și Niculina Hordoan sunt astăzi senioare. Nu pot sa fiu decât fericita și mândra ca au terminat o perioada importantă a vieții lor în cel mai frumos mod cu putina: pe primul loc.

Mihaela Dumitru, crescută la Năsăud, eleva în clasa a-12-a la unul din cele mai bune licee din oraș, Andrei Mureșanu, e un exemplu extraordinar pentru fetele noastre mai mici ca școală și handbalul pot face echipa foarte buna împreună. Inteligentă, ambițioasă și curajoasa.

Riana Feldrihan, originara din Șieu – Odorhei, a făcut deja pasul în vara la echipa de tineret a clubului Gloria. Are toate calitățile necesare sa facă handbal de performanta, daca le dublează cu munca și seriozitate.

Niculina Hordoan, născută și crescută la Telciu, un copil prea cuminte și cu mult bun simt. Mereu tăcută și la locul ei, a făcut parte din echipele noastre timp de 3 ani de zile. Sunt fericita ca am asistat la transformarea ei într-o adolescenta.

Aș aminti-o și pe Andreea Chis, care, deși nu a participat la acest ultim turneu, are și va avea mereu un loc special în inima mea.

Fetelor, îndrăzniți sa visați! Sa credeți mereu în voi! Viața e frumoasă, nu luați lucrurile prea în tragic. Distrați-va, faceți greșeli și învățați din ele. Nu stați pe margine, implicați-va în tot, riscați, nu va fie teama sa cunoașteți, sa aflați sau chiar sa pierdeți. Totul în viața are un rost!

Sa fiți bune ca sa fiți fericite! Fericirea locuiește doar în sufletele bune.

Va voi fi alături oricând și oricât veți avea nevoie de mine 🫶🏼

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *